torstai 19. helmikuuta 2009

Metsäkauriita ja kalenterin testausta

Taas on tovi hurahtanut harrastellessa. Viskin kanssa on treenattu tokoa kuntoon. Pari viimeistä harkkaa on mennyt lupauksia herättävästi. Etenkin tuohon luoksetulosta pysäytykseen taisi löytyä lääke. Suoritukset pannaan testiin Kannuksessa 11.3. Saapa nähdä miten menee... Nomea on myös treenailtu. Viime pyhänä käytiin päiväseltään Jämsässä tollereiden nome-tiimin treeneissä. Teemana oli ohjaukset, mikä ei tosiaankaan ole meidän vahva osa-alue. Hyviä ideoita tuli roppakaupalla linjojen harjoitteluun ja pari hyvää suoritustakin saatiin aikaiseksi. Kuitenkin epävarmuus linjoilla näkyi ja se oli sellaista pusertamista. Myös parit kuseksimiset harjoitteiden aikana harmittaa. Tarttee palata Viskin kanssa vähän takapakkia ja treenata noita ohjauksia ihan perusasioiden kautta. Aika sitten näyttää mitä saadaan aikaiseksi. Jämsän treeneistä seikkaperäisempää kuvausta Rasmuksen, Linuksen ja Festonin kotisivuilla.

Pihkan kanssa on raavittu tokon alo-liikkeiden pintaa ja siellä on ihan lupaavaa tekemistä havaittavissa. Myös dameja on etsitty ahkerasti ja onhan ne löytyneetkin mistä milloinkin. Jokohan ensi viikolle saisi riistakuurin päälle näille koirille.

Elävää riistaa oli "tarjolla" viime yönä, kun tulin töistä kotiin kahden maissa. Otin koirat ulos yöpissalle, kuten tapana on. Oltiin omassa pihassa kun näin liikettä naapurin puolella. Siinä käyskenteli metsakauris vajaan parinkymmenen metrin päässä pensasaidan takana. Sinne se hävisi vajan taakse pimeyteen. Viski havaitsi otuksen ja oli kuin jännittynyt jousi. Ei onneksi ampaissut perään. Pihka nuuski toisella nurkalla pihaa omiaan. Piti ihan käydä tarkistamassa jäljet naapurin pihassa ja varmistaa havainto. Oltiin jo tultu sisälle, kun päätin vilkaisin vielä ikkunasta tapahtumapaikkaa. Siellähän se oli taas ja nyt ihan kaverin kanssa. Jotain ne siitä pihasta söi, liekö lyhteitä ollut vai mitä. Ja minä kun luulin asuvani melkein keskellä kaupunkia.

Kokeilen tässä yhteydessä Googlen kalenteria. Laitan jatkossa koirien menemiset ja tekemiset sinne ylös. Katsotaan mitä tästä kokeilusta syntyy. Alla pari kuvaa Jämsästä. Kuvien copyright: Jani Vertanen/Redadict ja niiden käyttö ilman lupaa ehdottomasti kielletty.
~J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti