tiistai 3. maaliskuuta 2009

Vuoden Tollerit 2008

Tänään putosi postilaatikkoon uusi Tolleri-lehti. Paljon on taas lehdessä asiaa ja mukavia tulos-uutisiakin mahtui sekaan. Vuoden Tulokas-tolleri 2008 kisassa Viski ylsi hienosti viidenneksi. Kärkeen ponnistivat Viskin sisarukset Muusa, Rasmus ja Sanni. Neljänneksi Siipiveikkojen sekaan kiilasi Hulivilin My Happiness, joka paremmin Essinä tunnetaan. Mukava tulos kovassa seurassa. Muusa nappasi lisäksi vuoden Nome-tollerin tittelin ja oli Top-tollerissa hienosti toisena. Rasmus puolestaan sijoitui kolmanneksi Nome-sarjassa ja oli 7. Toko-tollerikisassa. Onnittelut sisaruksille ja Essille upeista tuloksista! Niin ja mejäkonkari Nicke oli hienosti 5. Vuoden Mejä-tolleri 2008 sarjassa. Onnittelut myös sinne!
Onpahan taas kerran hienoa kuulua Siipiveikon jengiin!
~J

3 kommenttia:

  1. Onnea Viskille TOP 5 joukkoon sijoittumisesta Tulokas-tollerissa! Aika vakuuttavaa jälkeä Siipiveikoilta ylipäätäänkin. :) Rapsutukset Viskille ja Pihkalle, näemmekö sunnuntaina Kuopiossa?

    VastaaPoista
  2. Niin ja onnittelut myös TOKO-pokaalista, olette sen Viskin kanssa hienoilla suorituksilla ansainneet! :)

    VastaaPoista
  3. Kitosh! Kyllä Kuopion näyttely jää meiltä väliin. Neidin ensimmäinen näyttely lienee tuo Kajaanin ryhmänäyttely 19.4. Tervetulleeksi toivotamme teidätkin sinne. Lupasivat paikan 13.4. Siilinjärven toko-kisoihin, joten silloin saavumme Sawoon. Tuossa kalenterissa alla pitäis olla jatkossa menemiset ja tekemiset näytillä.
    ~J

    VastaaPoista